Svédmasszázs a Jóga Life stúdióban

Svédmasszázs stúdió

Svédmasszázs

A svédmasszázs csodálatos élménye a hely nyugodtságot sugárzó hangulatától, az egymást az idejükkel megtisztelő emberektől éppúgy függ, mint a magas minőségű masszázsolajoktól, krémektől. Az aranykezű masszőr képes javítani a kezelt területek vénás keringésén, a nyirokkeringés áramlásán, ezáltal a méregtelenítési folyamatokon, miközben a vendég ebből többnyire csak az őt eltöltő végtelen nyugalmat és feltöltődést érzi.

A masszázs során használt hidegen sajtolt Villányi, Tokaji vagy vegyes szőlőmagolajaink a híres borvidékekre jellemző ásványi anyagokat és aromákat koncentrálják a bőrbe az értékes összetételük révén. Izomláz, nem traumás vagy gyulladásos eredetű fájdalmak esetén rozmaring- és levendulaolaj tartalmú olajakat használunk – és természetesen az izmok nem maguktól lazulnak el, a svédmasszőr is kényelmesen elfárad a kezelés után!

Az igazán mély relaxáló hatáshoz a tapasztalataink alapján legalább 90 perces teljes testes svédmasszázst javaslunk, legalább havi rendszerességgel, lehetőleg ugyanannál a masszőrnél, aki így megismer bennünket. Emellett természetesen más időtartamú vagy akár kiszállással, háznál végzett svédmasszázst is meg tudunk oldani.

Várjuk szeretettel kedves vendégeinket előzetes telefonos bejelentkezés alapján!

Bejelentkezés: Kiss Bertold – Telefon: (30) 256 4539